SyafiqahShafawiza . I'm in love with My Girls . What will survive of us is love

kesibukan melanda ~

huishh..dlm sibuk2 aku,aku still bole update sumenye..aku still ley bg prhatian pd someone..ok STOP IT eqa ! now..ak agk kebzy-an sbb final sudah hampir..sangat2 hampir..ok meh cni aku citer ye kome..hari jumaat ni 17/6 ak akn pg ke genting highland..n akn menginap di Genting View Resort..


ok..aku harapkan kem nye xlah mcm kt Lenggong ary tu..penat seyhh..night walk nye lg..haishh..xnak dah akuu..harap2 kt cni xde la ye..ok..lpas tuu..2/7 plak aku akan ke Shah Alam..final akn berlangsung di situu..bhahaha..walahh ~ tercabott jantongg eden ! n aku akan pulang semula ke Perak pd 8/7..7/7 ade dinner & majlis penutup di Putrajaya International Convention Centre ( PICC )


tuu dia..buzy kan aku..skarang pn,tiap2 hari aku mesti akan buat latihan fizikal..lari pusing padang 2x..jogging2 dgn ckgu..haha..ckgu pn kne join aku,lau x,aku xnak wt..haha..xpn yg slalu jd mangsa peneman aku,eykin & migha..haha..deme la yg mnjd peneman aku berlari2..siann deme..haha..tengkiuu ye korang,teman aku lari2..penat kan..? syg korg lah..korg jela peneman aku skrg..

0 comments: