SyafiqahShafawiza . I'm in love with My Girls . What will survive of us is love

rose ?

ahaaaa..aku rase mcm dah tertarik dgn bunga neh lah..haishh..berjiwa perempuan sudahh = =" why why why ? rase tenang je bila tengok bunga nih,bau dye..haishh..menusuk kalbu lahhhh..meh meh sedekah kat aku bunga nih meh..bagi 1 bakul ke kan..haaa..baru lah aku terlompat2 macam monkey nanti xD


GEMOK = ="
eishh.bunge nih aku dpt mase pg kenduri rmh sedare mane entah,xkenal..haha..sejak dr ni kot,aku duk mcm teringat2 rose..dok bayang rose lah..tah pape kan..mcm org sewel pun ada xD


tenang weyy cium bunga ros ! try lah ciummmm..please = =" sekali sedut bau dye,wahhhhh mcm duk kat kayangan..wangiii nyeee..haha..sengal kan aku nih..haha..best weyyy bau dye..tolong lahh kasi kat aku bunga ros..heeee..jap nak berangan jap..haha

cantikk kannn ? serius aku dah jatuh cintaaaa kat bunga nih !


mandi bunga pulakkk..mmg aku suke bab2 berendam nih..err tersangat2 suka !


haaa..aku xtau ape kaitan nye gambar nih..
cume tertarik dgn rose petal tuh !


haishh..bayangkanlah belakang rmh aku penuh bunga rose sampai mcm ni !
mmg aku xmasuk rumah dahh.. xD


okayy,sape nk dtg rmh aku,bwk rose mcm ni k ? 
barulah aku bg masuk rmh xD
kalu xde bwk bunga ros,duduk luar okay ?


addicted punya pasal,sampai layout twitter aku pun aku tukar jadi mcm nih..
rose petals ~

okayy,disebabkan bunga ros nih,aku pun dah beli aromatheraphy bau bunga ros n letak dlm bilik aku..masuk je bilik aku,bau lah bunga roseeeeeeeeeeeeeee ! weyyyy..suka suka suka suka suka gilaaa !

# berjiwa perempuan dah = ="
setakat ni pun brape ramai dah ckp ayat yg same..
" weyy sejak bila kau berubah jd perempuan nih ? "
ohh mungkin sebelum ni jantina aku lain kot = ="

0 comments: