SyafiqahShafawiza . I'm in love with My Girls . What will survive of us is love

Program jati Diri - HAWA Resort,Janda Baik,Pahang.

atas sebab2 tertentu,sy terpaksa dan dipaksa juga memaksa diri ini utk pg camp ini. alahai. mula2 niat di hati nak tarik diri drp Pertandingan Kemahiran Malaysia tu. tapi alangkah sedihnya bila Cikgu Harfic menentang keras niat murni sy itu. oleh yg demikian,sy terpaksa lah pg ke kem tersebut memandangkan GiatMARA mmg akan buat kem2 spt ni before pertandingan berlangsung. nak bg semangat katanya. okayy. cerita dimulakan dgn....

sy terpaksa ( terpaksa lagi ! ) pg ke kem ini dgn Cikgu Rizal. hati memberontak ! tapi apakan daya krn Ckgu Harfic mahu pulang ke kampung halaman. HAHA. alkisah dimulakan,ckgu Rizal nih xnak lah kami pegi berdua ke Pahang tuh. maka dgn itu,dia menyuruhku mengajak kwn utk teman kami. sy pun dgn hati yg berbunga2,call lah san sini smpai kehabisan credit ! last,sorg pun xboleh nk teman -.- tetiba idea dtg ! blink blink ! lily ! dgn pantasnye ak call lily n ajak dia. hoyeahh seperti yg dijangka,dia boleh ikut :) okayy dimulakan dgn perjalanan kami yg membosankan,dan sy tidur sampai lah tiba ke destinasi. bla bla bla bla daftar apa semua,kami pn tgk2 kwsan keliling ! wahhhhhhhh best :) okayy,tgk gambar lah ye ?


haaa budak nih ! tak habis2 bergayut !




tenang kann ?
















batu yg berjaya kami 'dirikan'


explorace :)








okayy sila abaikan tgn tersebut













masak nasi !









excited dpt mandi ! hehe

dinner kami :)
- kambing bakar
- ikan bakar
- sosej bakar
- ayam bakar
- nasi grg kampung
- sayur ulam

haa see. akibat kesejukan yg teramat sgt,mcm ni lah sy tidur
dgn berwajah pucat setiap hari

gambar penutup :) 
harapan agar anda semua sejuk mata memandang gambar ni :D
bersiap pg solat sunat.
pukul 4.30am


#TAMAT#

0 comments: