SyafiqahShafawiza . I'm in love with My Girls . What will survive of us is love

Pertandingan Kemahiran Malaysia Peringkat Akhir

Assalamualaikum ya habibi ya maulana

as usual,sy memang terikat dgn pertandngan ni daripada tahun lepas lagi. so dgn rasa terpaksa dan dipaksanya sy pn pergi jelah walaupun sudah beberapa kali memberitahu bahawa diri ini ingin menarik diri. HAHA tapi mcm biasalah,cikgu melarang keras niat murni ku itu. hehe bermulanya 4 Julai,kami bertolak ke Shah Alam,pertandingan berlangsung pada 6 Julai sehingga 8 Julai. 3hari yg sangat memberi stress pd kami si peserta pertandingan. sampai Shah Alam,kami menginap di Hotel De'Palma,Shah Alam. bilik bernumber 107.


seperti yg anda lihat. bilik agak kecil......... utkorg besar spt sy ! 
HAHA



second day pertandingan
*baju besar sgt -.- saiz L

tag utk peserta :)


peserta yg sampai ke peringakat akhir
sepatutnya adalagi 2org
tapi xcukup nak tangkap.
:)


habis pertandingan pada 8 Julai. kami terus bertolak ke KL,check in di Hotel Grand Pacific

bilik yg sengaja di selerakkan.
dihuni oleh sy seorang :) 
HAHA
saje demand xnak share bilik

kupon makanan utk para peserta

bilik 424 :)


xlupa jugak utk mengahabiskan duit disana !
HAHA
n bila balik kena marah,sbb habiskan duit 
heeee

surat jemputan ke Majlis Penyampaian tangan Emas Pedana Menteri & Perhimpunan Perdana Warga Kemahiran 2012 yg akan berlangsung di Putrajaya International Convension Centre

*cerita sedih : sy tak dpt mengikuti majlis ini atas sebab2 tertentu

kami bertolak pulang ke Perak pada 10 Julai

bye bye Grand Pacific

*nak comment sikit
bilik sy TV pun xboleh pasang !
aircond sejuk gila
nak buat kami jadi frozen meat kah ?



TAMAT




3 comments:

Alif Asyraf Zulkifli said...

Wahh, name sy ade jgak. haha

Syafiqah Shafawiza said...

haha mesti lahh ade :) dato kann ? hahaha

Alif Asyraf Zulkifli said...

haha, yelaa datin syg (: