SyafiqahShafawiza . I'm in love with My Girls . What will survive of us is love

Hati ouh Hati

Hidup kita ni bukan semua nya indah,bukan semua nya seronok. Kadang2 kita di atas,kadang2 kita dibawah. Bukan hari2 kita mesti gelak ketawa. Bukan hari2 jugak kita perlu menangis sedih. Yelah,mmg susah  nak puaskan hati semua pihak. Kabut nak puaskan hati org,hati kita yg menangis sedih,pedih,pilu semua ada. Haihhh mengeluh pun tak guna. Dah nama pun manusia. mestilah macam2 ragam. Rambut sama hitam,tapi hati lain2. Ouhh ya,tak berniat nak tuduh or nak cakap pasal sesiapa. Ini just random post untuk hati ini. Yes hati ini yg selalu fikir untuk puaskan hati semua org yg terdekat,org2 yg tersayang. Maaf jika ada yg terasa. Hati ini juga perlu dijaga,penat nak jaga hati semua orang sedangkan hati kita tak seperti mulut kita yg sentiasa tersenyum,sentiasa mengucapkan kata2 penyedap hati. Walaupun hidup ini dikelilingi insan2 tersayang tak semestinya semua indah2 belaka. Ye,semua manusia tak sempurna,tak semuanya betul. Ehh sudahlahhhhh, malas malas. Penat dengan semua benda macam ni. Please be matured. Saya tahu sy bukannya sempurna. Sy tak pernah cakap sy sempurna,sy xpernah cakap sy perfect,sy tak pernah nak salahkan sesiapa. Tapi tolonglah jangan fikir nak sedapkan hati sendiri. Fikirlah hati orang lain sama. Terima kasih. Maaf jika ada yg teguris dgn sikap sy,sifat sy yg macam ni. Maaf maaf dan maaf :)


0 comments: