SyafiqahShafawiza . I'm in love with My Girls . What will survive of us is love

Welcome new Semester !

Assalamualaikum.

Bermulanya bulan Julai maka, semester baru juga akan bermula tak lama lagi. Kami sebagai pelajar Kolej Profesional MARA Seri Iskandar *ehem ehem yg tak popular sgt tuuuu* dikehendaki mendaftar bagi semester baru pada 4 Julai 2013. Memandangkan saya adalah seorang pelajar yg berdedikasi,maka saya telah pulang ke Seri Iskandar pada 1 Julai walaupun jarak dari rumah ke rumah sewa hanyalah 20 minit perjalanan jika menaiki Myvi comelku :) Ahaks. Kenapa pulang awal,walaupun semua rakan-rakan ku sudah sedia maklum,muka ini lah yang paling lewat pulang. Well uolls kena faham,rumah i jauhhhh ! HAHA yelahh. Yang sebenarnya kami wakil PGC (Peers Guidance Council) dikehendaki melakukan satu aktiviti untuk handle SPM candidates. Hmm. Lokasi : SMKDARY,Bota. Dekat je haaaaaaa. Kami seramai 9 orang jerr wakil dari PGC. Malas nak cerita panjang. HAHAHA











haha okayy done dengan SMKDARY. Back to the topic. New Semester for KPMSI students. Dah nama pun semester baru kan, pastilah ada azam baru,baju baru, kasut baru dan segala-galanya baru. Haih tapi bukan aku, tak semuanya baru. HAHAHAHA Dengan berbekalkan azam baru, konon nak jadi baik sikit lahh dari semester lepas. huuu Harapan dan azam mestilah umph gitu en ? haha eh tak kisah lah. Okay dengan lafaz bismillah, maka kami pun akan bermulanya kehidupan sebagai seorang pelajar kolej untuk semester 5. Semoga semua berjalan dgn lancar, semoga diberi  hati yang lapang untuk menerima ilmu-ilmu yang dicurahkan. Buangkan lah segala sifat hasad dengki, ego serta bangga diri dalam diri kami Ya Allah. Amin. 



0 comments: